Uutiset

Äänieristetyt ja ilmastoidut tilaratkaisut nyt saatavana

Topteamin tuotevalikoima laajentui toimistotiloihin asennettavilla tilaratkaisuilla, jotka soveltuvat yksityiseen työskentelyyn, kokous- ja työskentelytilaksi sekä puhdastilaksi. Nykyaikaiset työskentelytilamme soveltuvat niin julkisiiin kohteisiin, yritysten asiakas- ja työskentelytiloiksi kuin vaikkapa sairaaloiden tai laboratorioiden puhdastyöskentelytiloiksi.

Tilaratkaisut ovat valmiita kokonaisuuksia, jotka voidaan asentaa toimistotilaan sellaisenaan. Vakiomallisia kokovaihtoehtoja löytyy yhden hengen 1 x 1 metrin äänieristetystä puhelin- tai työskentelytilasta aina 8 hengen 3,4 x 4,3 m kokoiseen neuvottelutilaan saakka.

Tilat ovat umpinaisia, sisältäen seinä- ja kattoelementit. Seinät koostuvat akustoiduista seinäpaneeleista, äänieristetyistä lasiseinistä ja ovielementistä, jonka kätisyys voidaan valita. Kokoonpanovaihtoehtoja on useita, jonka ansiosta tilaratkaisu on muunneltavissa asennusympäristöönsä soveltuvaksi ja käyttötarkoitustaan vastaavaksi.

Tilojen materiaalivalinnat ovat laadukkaita ja akustisia elementtejä on saatavana useissa eri väreissä. Tila voidaan haluttaessa myös personoida täysin, vaikkapa muun yritysilmeen tai asennusympäristön edellyttämällä tavalla.

 

Täysi äänieristys ja puhdas ilma

Ilmastoitu ja sähköistetty tila tarjoaa optimaaliset olosuhteet työntekoon tai neuvotteluun ja tehokas äänieristys rauhoittaa ympäristöstä kantautuvat äänet lähes täysin, tarjoten myös yksityisyyttä tilan käyttäjille. Kaikki kokovaihtoehdot voidaan tarvittaessa toimittaa myös puhdastilana, jolloin korkealaatuisen ilmanvaihtojärjestelmän lisäksi käytössä on fotonitaajuusvalaisin, joka tappaa mikrobeja, viruksia sekä muita epäterveellisiä partikkeleita, niin ilmasta kuin pinnoiltakin.

 

Tutustu mallistoon verkkosivuillamme tästä linkistä

, , , , ,
Topteam Turvaa Työsi
Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
Ostoskori