Arvonnan säännöt

Topteamin Facebook-kilpailun säännöt

Sisällys

1. Kilpailun järjestäjä

Topteam IT Oy
Y-tunnus 0900496-4
Poraajankatu 4, 26820 Rauma
Facebook ei ole osallisena kilpailun järjestämisessä, eikä muutoinkaan missään vastuussa sen toteutuksesta tai järjestelyistä.

2. Yhteyshenkilö kilpailua koskevissa asioissa

Aleksi Katainen
Lähetä sähköpostia

3. Kilpailun kuvaus

Topteam IT Oy järjestää facebook-sivustollaan kilpailuita, johon tällä sivulla esitettyjen sääntöjen puitteissa osallistuneiden kesken arvotaan kilpailukutsussa mainittu palkinto. Kilpailun alkaminen, palkinto sekä voimassaoloaika esitetään facebook-sivustolla julkaistavassa kilpailukutsussa.

4. Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla Topteam IT Oy:n facebook-sivustollaan julkaisemaa kilpailupostausta. Kunkin kilpailun yhteydessä esitetään kysymys, väittämä tai muu vastaava aihe, johon kilpailukommenttia pyydetään vastaukseksi. Vastauskommentti saa olla vapaamuotoinen, mutta sen tulee olla hyvien tapojen mukainen, eikä se saa sisältää kirosanoja, linkkejä muihin sivustoihin tai mitään yleisesti paheksuttavaa sisältöä. Kilpailun järjestäjällä on yksipuolinen oikeus poistaa mikä tahansa näiden sääntöjen vastaiseksi katsomansa kommentti kilpailuvastauksista.

5. Rajoitukset osallistumiseen

    • Hyväksyttyjen vastausten määrä: Vaikka samaa postausta voi facebookissa kommentoida useasti yhden käyttäjän toimesta, otetaan loppuarvonnassa huomioon vain yksi osallistuminen/käyttäjä.
    • Maantieteellinen rajaus: Kilpailuun osallistumiselle ei ole määritelty maantieteellistä rajausta vastaajan asuinpaikan perusteella, mutta kilpailupalkinto toimitetaan voittajalle veloituksetta ainoastaan manner-suomen alueelle. Voittajan toivoessa toimitusta muualla sijaitsevaan osoitteeseen vastaa vastaaanottaja kaikista kuljetuksesta, mahdollisista vakuutuksista, veroista tai muista syistä aiheutuvista kustannuksista.
    • Tekniset ongelmat: Kilpailun järjestäjä ei vastaa kilpailun järjestämiseen käytetyn palvelun (facebook) toimivuudesta tai palvelun käyttökatkoksista, -esteistä tai muista virheistä.

6. Osallistumisaika

Kilpailukohtainen voimassaoloaika on esitetty siihen viittavassa kilpailukutsussa (facebook-postaus). Lähtökohtaisesti kilpailut alkavat kalenterikuukauden ensimmäisenä arkipäivänä ja päättyvät saman kalenterikuukauden viimeisenä keskiviikkona tai sitä edeltävänä arkipäivänä keskiviikon ollessä pyhäpäivä. Kilpailu voidaan järjestää myös muussa aikavälissä, jolloin kilpailuaika ilmoitetaan kilpailukutsussa. Kilpailun järjestäjä varaa oikeuden muuttaa käynnissä olevaa tai ilmoitetun kilpailun voimassaoloaikaa rajoituksetta ilmoittamalla siitä facebook-sivustollaan.

7. Voittajan arvonta

Kilpailun voittaja arvotaan kaikkien kilpailuun sääntöjen puitteissa osallistuneiden kesken 1 viikon kuluessa kilpailun päättymisestä. Arvonnassa huomioidaan vain yksi osallistumiskerta/käyttäjä.

8. Kilpailuvoitosta ilmoittaminen

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan voitosta lähettämällä facebook-viesti käyttäjätunnukselle, jolla kilpailuvastaus on jätetty. Voittajalla on yksi viikko (7 vrk) aikaa vastata ilmoitusviestiin ja siinä pyydettyihin palkinnon toimitustietoihin. Mikäli vastausta ei saada aikarajan puitteissa, arvotaan palkinto uudelleen kohdan 7. mukaisesti.

9. Palkinnon toimittaminen

Kilpailun järjestäjä toimittaa palkinnon voittajan vastausviestistissään ilmoittamaan osoitteeseen manner-suomen alueella. Mikäli palkinnon toimitus halutaan muualle kuin manner-suomeen, on toimituksesta sovittava erikseen kilpailujärjestäjän kanssa. Mikäli tällaisesta toimituksesta aiheutuu kuluja, vastaa vastaanottaja kaikista kuluista.

10. Henkilötietojen käsittely ja yksityisyys

Kaikki kommentoijat
Kilpailuun osallistuneiden tietoja tallennetaan (voittajaa/voittajia lukuunottamatta) ainoastaan facebookin kommentointityökalun edellyttämällä tavalla, eikä osallistujatietoja siirretä edelleen facebookista. Kommentoinnin ja siihen edellytetyn käyttäjätilin tiedot näytetään julkisena kommenttina facebookiin kommentointityökalun tarjoamalla tavalla ja itse käyttäjätilin yksityisyysasetukset kukin käyttäjä määrittelee omista tiliasetuksistaan facebookin käyttöehtojen mukaisesti.

Voittajien tiedot
Kilpailun arvotun voittajan/voittajien osalta kilpailun järjestäjä pyytää tarkempia tietoja kilpailupalkinnon toimittamista varten. Näitä tietoja ovat mm. nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti tai muu vastaava yhteystieto. Voittajien tiedot tallennetaan palkinnon toimittamista varten Topteam IT Oy:n Yritysasiakas- ja markkinointirekisteriin, jonka selosteen ja ehdot voit lukea tästä linkistä.

Kilpailun järjestäjä varaa oikeuden kertoa kilpailun voittajan/voittajien nimi facebook-sivustollaan ja/tai hallinnoimillaan verkkosivustoilla.

11. Arpajaisvero

Kilpailun järjestäjä suorittaa arpajaisveron palkinnosta.

Uuden työtilaratkaisumme demoversio on saapunut Rauman toimipisteeseemme, Espoo saa omansa perjantaina. Kompaktia…

Julkaissut Topteam IT Oy Keskiviikko 27. kesäkuu 2018

Topteam Turvaa Työsi
Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
Ostoskori