Uutiset

AV-esittelypäivä Raumalla 31.1.2018

Topteamin Rauman toimipisteellä järjestetään AV-esittelypäivä keskiviikkona 31.1.2018 klo 9 – 15. Tilaisuudessa on erinomainen mahdollisuus tutustua neuvottelu- ja esitytekniikan uutuuksiin asiantuntijoiden avulla.

Yritysten käyttämien neuvottelujärjestelmien kehittyessä vauhdilla on myös saatavilla olevien varusteiden ja lisälaitteiden kirjo voimakkaassa kasvussa. Laitteet tarjoavat kehittyineitä ominaisuuksia äänen tai kuvan välittämiseen, usean päätelaitteen on-line ryhmätyöskentelyyn tai vaikkapa kosketusnäytöllisen huonevarausjärjestelmän luomiseen, mutta toimivan kokonaisuuden aikaansaaminen on vähintäänkin haasteellista ilman hyvää suunnittelua ja ammattilaisten apua. Langattomuus on tietenkin päivän sana ja myös yrityksen käyttämät ohjelmistot, esimerkiksi videoneuvottelun järjestämiseksi, asettavat rajoituksia hankittavien laitteiden valinnassa.

Tule tutustumaan uutuuksiin Topteamin AV-päivillä, jossa saat tiiviin katsauksen alan tarjontaan ja valmistajien edustajat vastaavat kinkkisempiinkin kysymyksiin.

 

Tervetuloa!

 

Tapahtuma: AV-esittelypäivä
Aika: Keskiviikko 31.1.2018 klo 9 – 15
Paikka: Topteam IT OY, Poraajankatu 4, 26820 Rauma
Lisätietoja: Marika Leppänen, 010 574 7524

 

Yhteystietomme karttasijainnin löydät tästä linkistä

Topteam Turvaa Työsi
Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
Ostoskori