Uutiset

Business Night in Rauma

Business Night in Rauma / Perjantaina 16.3. klo 18 – 21

Topteam on mukana Rauman Yrittäjien ja Rauman Kauppakamarin perjantaina 16.3. järjestämässä,  Rauman alueen yrittäjille suunnatussa vapaamuotoisessa verkostoitumistapahtumassa. Business Night in Rauma alkaa Kulttuurikuppila Brummissa klo 18, päättyen klo 21, jonka jälkeen lavalle nousee Pauli Hanhiniemi orkestereineen.

Luvassa on yrityksille suunnattua ohjelmaa, ruokaa ja skumppaa kyytipojaksi, sekä toki vapaata verkostoitumista. Tapahtuma onkin oiva paikka tutustua alueen yrityksiin ja yrittäjiin, sekä solmia uusia kontakteja ja tavata vanhoja tuttuja rennossa ympäristössä.

Liput tapahtumaan maksavat 20 euroa ja ne on hankittava ennakkoon. Muutamia lippuja tapahtumaan on vielä saatavissa, joten varaa omasi ajoissa osoitteessa: raumanyrittäjät.fi. Hinta pitää sisällään ohjelman ruokineen, illan konserttilipun sekä narikan.

Tervetuloa mukaan!

,
Topteam Turvaa Työsi
Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
Ostoskori