Econian tietohallintotiimi ja ICT-toiminnot siirtyvät Topteamille

Econia Oy ja Topteam IT Oy ovat toteuttaneet liikkeenluovutuksen, joka astui voimaan 31. tammikuuta 2024. Liikkeenluovutuksessa Econian tietohallintotiimi sekä siihen liittyvät ICT-toiminnot siirtyivät Topteam IT:lle. Jatkossa Econia tulee ostamaan ICT:hen liittyvät palvelut ja toiminnot Topteam IT:ltä, joka palvelutuotannon lisäksi vastaa Econian ICT-kokonaisuuden kehittämisestä ja ylläpidosta. Liikkeenluovutus vahvistaa molempien yritysten asemaa omilla toimialoillaan ja luo pohjaa tulevalle yhteistyölle.

Siirtyvään kokonaisuuteen kuuluvat Econian tietohallintotiimi, joka siirtyy Topteam IT:n palvelukseen, sekä laite-, ohjelmisto- ja järjestelmäratkaisut, tietoturva, palvelinympäristö, tiedonhallinta ja käyttäjätuki.

Monipuolisen asiantuntijaosaamisen sekä pitkän kokemuksen omaavana ICT-palveluyrityksenä Topteam IT kykenee tuottamaan Econialle tehokkaan ja kattavan palvelukokonaisuuden ja sitoutuu tarjoamaan siirtyvälle henkilökunnalle erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamistaan yhtiössä, jossa ICT on ydinliiketoimintaa.

“Olemme innostuneita siitä, että saamme toivottaa tervetulleeksi kokeneen tietohallintotiimin ja uuden, laaja-alaisen ICT-kokonaisuuden. Tulemme tekemään parhaamme varmistaaksemme sujuvan siirtymän ja tarjotaksemme asiakkaillemme entistäkin parempia palveluita.”, toteaa Topteam IT:n toimitusjohtaja Juha Suominen

“Econia Oy on kotimainen talous- ja henkilöstöhallinnan asiantuntijatalo, joka kuuluu Administer Groupiin. Tämä liikkeenluovutus mahdollistaa meille keskittymisen ydinosaamiseemme ja varmistaa, että ICT-palvelumme ovat jatkossakin korkealaatuisia ja innovatiivisia”, kommentoi Econian johtaja Arttu Eräpalo.

Econia Oy

Arttu Eräpalo, johtaja
arttu.erapalo@econia.com
040 770 2595

www.econia.com

Topteam IT Oy

Juha Suominen, toimitusjohtaja
juha.suominen@topteam.fi
050 517 8888

www.topteam.fi