Rauman Lukko

Liigajoukkue Rauman Lukon valmennuksen esitystekniikka laitettiin kuntoon Topteamin toimesta. 75" kosketusnäyttö säästää aikaa ja mahdollistaa monipuolisen käytön valmennuksen apuna.

Topteam toimitti 75" kosketusnäytön Rauman Lukon valmennustyökaluksi.

Vahvaa liigakautta pelaavan Rauman Lukon edustusjoukkueen pukutiloissa käydään läpi valmennuskuvioita, piirretään ja pilkotaan pelitilanteita, katsotaan pelejä läpi tilanne tilanteelta yhdessä joukkueen kanssa.

Idea valmennuksen IT- ja esitystekniikaksi saatiin Topteamin jo aiemmin toimittamasta seuran junioritoimiston kosketusnäytöstä, josta kokoustilassa oli saatu hyviä kokemuksia.

Rauman Lukon pitkäaikaisena IT-kumppanina Topteam toimitti myös edustusjoukkueelle monipuolisen esitystekniikan pukutiloihin valmennuskäyttöä varten. Suuri 75 tuuman kosketusnäyttö mahdollistaa, paitsi pelien katsomisen ja tallentamisen, myös kuvan pysäyttämisen ja kelaamisen. Pelikuvioita valmentajat voivat piirtää ja tallentaa suoraan näytölle kentänpohjakuviin.

 - Näyttö on hyvän näköinen ja helppokäyttöinen sekä säästää aikaa. Paljon on vielä toimintoja, joita emme ole edes ottaneet käyttöön.

Näyttö on myös pelaajien kovassa käytössä, ennen pelejä musa pauhaa Youtubesta ja katsotaan pelejä tai muuta urheilua.

 - Kosketusnäyttö korvaa joukkueen pukutiloissa piirtotaulun ja videotykin. Ei tarvitse enää tykin tähden valoja sammutella.

Rauman Lukon kaikki IT-asiat ovat Topteamin hoidossa, mikä näyttäytyy joukkueenjohtajalle sujuvuutena ja helppoutena.

- Aikaa säästyy tärkeämpiin asioihin, kun ei tarvitse miettiä mistä avun saisi. Helpdesk on aina puhelinsoiton päässä. Tarvittaessa Topteamin kaveri saadaan myös paikan päälle auttamaan.

- Pelaajat ja valmentajat saavat keskittyä ydinosaamiseensa, kun IT-huolenpito on keskitetysti Topteamin hoidossa.

 

Mika Kuosmanen
Joukkueenjohtaja
Rauman Lukko, edustusjoukkue

Lisää palvelutarinoita

IT-Palvelut

Eupart Oy

Microsoft 365

Laserkeskus Oy

Microsoft 365 Sharepoint

Astora Rakennus Oy

Infonäytöt

Kivikylän Kotipalvaamo Oy

Esitystekniikka

Rauman Lukko

Konesalipalvelut

Hakosalo Oy