KOULUTUKSET

Nykyisin yleisesti käytössä olevat teknologiset ratkaisut ja monipuoliset ohjelmistot mahdollistavat saumattoman työskententelyn työntekijän sijainnista riippumatta. Näitä hyödyntämällä yritys voi tehostaa toimintaansa ja ne mahdollistavat myös joustavaan etätyömalliin siirtymisen.

Järjestelmistä ei kuitenkaan ole suurtakaan hyötyä, jos niiden käyttöä ei ole omaksuttu työntekijöiden osalta. Tarjoamalla tehokasta koulutusta ja opastusta järjestelmien käyttöön, varmistat töiden sujumisen sekä vähennät merkittävästi työntekijöiden kokemaa työn kuormittavuutta.

Yritysten IT-ympäristöjen toteutuksen, ylläpidon ja käyttötuen kokeneena toteuttajana Topteamin asiantuntijoilla on vankka osaaminen yleisimmin käytettyjen toimisto-ohjelmistojen, viestintäsovellusten ja tietoturvaratkaisuiden saralta. Valtaosa koulutuksistamme keskittyy Microsoft Office 365 ohjelmistojen käyttöönottovaiheen ja yksittäisten sovellusten syvemmän käytön opastamiseen, mutta räätälöitynä vaihtoehtona toteutamme myös muita koulutuksia.
Erityisesti tällä hetkellä vallitsevien poikkeusolojen vuoksi voi yritys hyötyä etätyön tekemiseen liittyvien etäneuvottelu- ja tiedostojenhallintaohjelmistoihin liittyvästä osaamisestamme.
Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella tai soita meille. Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää kattavista koulutuksiin liittyvistä ratkaisuistamme.

020 144 1188

(ark. 8 – 16)

  OFFICE 365 VALMENNUKSET

  Räätälöidyt koulutukset

  Räätälöity koulutus toteutetaan yrityksen tarpeiden mukaisesti. Näin koulutus voidaan suunnitella oikein sekä opastettavien ohjelmistojen että käyttäjien osaamistaso huomioiden.

  Räätälöity koulutuskokonaisuus sopii sekä uuden järjestelmän käyttöönottovaiheeseen että täsmäopastuksena jonkin tietyn erillishaasteen ratkaisuun.

  Henkilökuntaa kouluttamalla yritys voi varmistaa, että prosessit sujuvat tehokkaasti ja suunnitellulla tavalla samalla pitäen huolta siitä, että työntekijälle on tarjottu riittävä mahdollisuus omaksua uusia toimintatapoja. Koulutuksen tarjoaminen on myös motivointi- ja arvostuksen osoittamisen keino, jolla on mitattavia vaikutuksia.

  WORD

  EXCEL

  POWERPOINT

  TEAMS

  SHAREPOINT

  Verkkovalmennus ja itseopiskelu

  Office 365 verkkovalmennus toimii sekä itseopiskeluaineistona että tarjoaa täsmäohjeita työpäivän aikana syntyviin kysymyksiin.

  Aihepiireittäin jaetun suomenkielisen opasvideokirjaston voi käydä läpi kurssimuotoisesti ja ohjelmisto seuraa opiskelun etenemistä. Jokainen käyttäjä voi aluksi määritellä oman osaamisensa perustason, jonka avulla kurssimateriaalia suodatetaan käyttäjän mukaan.

  Videokirjasto on indeksoitu siten, että sieltä on helppoa löytää täsmälliset ohjeet myös ohjelmistojen yksittäisiin toimintoihin. Tämä nopeuttaa tiedon hakua ja omaksumista kun tarvitsemansa lisätiedon löytää helposti.

  TEAMS – ETÄTYÖN VIESTI- JA NEUVOTTELUSOVELLUS

  Teams - tiimityön keskus

  Office 365 Teamsin avulla työnteko ei enää ole paikkaan sidottua. Yhteen sovellukseen on koottu viestit, puhelut, tiedostojen jako sekä muiden O365 ohjelmistojen reaaliaikainen yhteiskäyttö osallistujien kesken. Teamsiin voidaan perustaa valmiita kanavia ja tiimejä, joiden avulla viestejä ja kokouskutsuja voidaan jakaa organisaation sisällä etukäteen kohdistetuille ryhmille nopeasti ja toimintavarmasti. Intuitiivinen ja selkeä käyttöliittymä pitävät huolen siitä, että ohjelmiston käyttö on aina helppoa ja sujuvaa.

  Nämä ominaisuudet tekevät Teamsista ylivoimaisen ohjelmiston etätyön suorittamiseen. Ja mikä parasta, Teams-sovellus kuuluu O365 perheeseen, joka jo useilla yrityksillä on valmiiksi käytössään.

  Tutustu esittelyyn Teams-opasvideoista yläpuolelta.

  Video-oppaat on tehokas, mutta edullinen resurssi yritykselle. Hinnoittelu alkaen 3 eur / käyttäjä / kk (min. 5 käyttäjää, alv 0%).

  Teams-aihepiirit

  Verkkovalmennus

  Tiimit ja kanavat
  Toiminta
  Keskustelu
  Kalenteri
  Puhelut
  Tiedostot
  Vinkkejä tiimeihin ja kanaviin
  Teams – kokouskutsu
  Teams – jaa keskustelu Outlookiin

  Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin kerromme lisää!

  Topteam Turvaa Työsi
  Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
  Ostoskori