Uutiset

Hyvää Joulua & Onnellista Uutta Vuotta 2021!

Vuoden taittuessa kohti loppuuan on aika esittää kaunis kiitos kaikille kumppaneillemme ja asiakkaillemme Topteamin koko henkilökunnan puolesta, sillä kovan työn lisäksi juuri Teitä on kiittäminen siitä, että näinä haastavinakin aikoina voimme hiljentyä Joulunajan viettoon hyvillä mielin ja luoda katseemme luottavaisena tulevaan vuoteen.

Olosuhteiltaan poikkeuksellinen vuosi on monien osalla tarkoittanut muutosta ja uuteen toimintaympäristöön sopeutumista, niin yritysten kuin yksityisten ihmistenkin kohdalla. Moni on tuntenut olonsa epävarmaksi tai tarvinnut apua pärjätäkseen. Haasteellisilla olosuhteilla on kuitenkin myös taipumus tuoda esiin ihmisten parhaita puolia: yhteisöllisyyttä, auttamisenhalua sekä vilpitöntä halua toimia yhteisen hyvän edistämiseksi.

Tässä yhteisen tekemisen hengessä Topteam IT Oy haluaa olla omalta osaltaan antamassa tukea niille, jotka sitä eniten tarvitsevat. Olemme päättäneet tänä vuonna joululahjojen hankinnan sijaan lahjoittaa tukivaroja Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n toimintaan. Hope on vapaaehtoisjärjestö, joka tekee työtä lasten hyvän arjen puolesta tarjoamalla harrastemahdollisuuksia, vapaa-ajan elämyksiä sekä tavara-apua niitä tarvitseville perheille. Lisää yhdistyksen toiminnasta löydät Hope ry:n verkkosivuilta.

Hyvää Joulua &

Onnellista Uutta Vuotta 2021!

Topteam IT Oy:n henkilökunta

,
Topteam Turvaa Työsi
Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
Ostoskori