Kivikylän Kotipalvaamo Oy

Kivikylän Huittisten tehtaanmyymälässä asiakkaat näkevät makkaratehtaan tuotantoon Topteamin toimittamalla suurnäytöllä.

- Kivikylän Kotipalvaamo Oy on vahvasti paikallinen ja tuttu, satakuntalainen yritys. Olemme yhtä kuin neljä pientä lihapajaa pitkin Satakuntaa. Me olemme luovia kauppiaita ja lihajalosteita myydäänkin paitsi vähittäiskaupoissa pitkin Suomea myös liha-autoissa ja omissa satakuntalaisissa myymälöissä. - Yhteistyökumppanimme Topteamin toiminnassa arvostamme myös paikallisuutta ja läsnäoloa paikkakunnalla.

Suurnäytöllä makkaratuotanto tutuksi

- Seitsemän vuotta sitten Kivikylässä heräsi idea näyttää myymälöiden asiakkaille mitä lihapajan tuotannossa tapahtuu. Halusimme tuoda tehtaan myymälän puolelle. Topteamilta löytyi osaaminen tarvittavan esitystekniikan suunnitteluun ja rakentamiseen. Aiemman kopiokoneyhteistyön pohjalta meillä oli luotto heidän osaamiseensa ja näin päätettiin toteuttaa Huittisten myymälään yhdeksästä pienemmästä näytöstä koostuva suurnäyttö. - Seinän peittävä suurnäyttö on tyylikäs ja tuo myymälään valoisuutta sekä asiakkaille nähtävää makkaranleikkuuta odotellessa. Näytön viestinnällä annamme yrityksestä avoimen ja nykyaikaisen kuvan. Markkinoinnin suunnitelman mukaan näytämme sesonkiin liittyviä tuotteita tai seinän takana valmistuvien nakkien tuotantoa. Näytöllä viestitään toki paljon muutakin, esimerkiksi milloin kesätyöpaikkojen haut alkavat.

Näytöt monipuolisessa käytössä

Kivikylässä viestitään paitsi myymälöiden näytöillä asiakkaille, myös sosiaalitilojen henkilökuntanäytöillä yrityksen sisäistä hupia ja hyötyä sopivan vaihtelevasti. - Meille on tärkeää yhteydet ja yhteishenki neljän toimipisteen välillä. Kun esimerkiksi tuotekehitys on toisella paikkakunnalla, kerrotaan uusista tuotteista muualla näyttöjen avulla. Näyttöjen sisältöä hallinnoidaan ja päivitetään Lapin toimipisteestä käsin. - Yhteistyömme Topteamin kanssa on sujuvaa. Meille on Topteamilla yksi yhteyshenkilö, jolle soitetaan, mikäli tarvetta ilmenee. Olemme myös Kivikylän neljässä toimipisteessä sopineet henkilöt, jotka meiltä ovat Topteamiin yhteydessä. Näin yhteydenpito pysyy kasassa ja aiemmin puhutut asiat ovat tiedossa. Jari Laihonen Toimitusjohtaja Kivikylän Kotipalvaamo Oy

Lisää palvelutarinoita

IT-Palvelut

Eupart Oy

Microsoft 365

Laserkeskus Oy

Microsoft 365 Sharepoint

Astora Rakennus Oy

Infonäytöt

Kivikylän Kotipalvaamo Oy

Esitystekniikka

Rauman Lukko

Konesalipalvelut

Hakosalo Oy