Eupart Oy

Suurteollisuuden kumppanina Eupart keskittyy ydinosaamiseensa ja ulkoistaa It-toiminnot Topteamille.

Kiukaislainen Eupart Oy on vuodesta 1990 toiminut suurteollisuuden luottokumppanina, kun tarvitaan eristystöitä tai telineratkaisuja. Suurimmalla osalla asiakkaistaan Eupart työskentelee kunnossapitosopimuksilla "portin sisäpuolella" jatkuvasti.

Putkistojen, turbiinien ja laitteiden eristystöihin on talossa erityisosaamista, menetelmiä ja resurssit vaativienkin kohteiden toteuttamiseen. Kun työskennellään vaativissa kohteissa ja korkealla, vaaditaan myös työturvallisuudesta näyttöjä. Eupartilla panostetaankin teollisuuden turvallisimman telinetoimittajan maineeseen, joka syntyy henkilöstön osaamisesta, asenteesta ja ammattiylpeydestä, kohteiden viikoittaista valvontaa ja raportointia unohtamatta.

- Topteamin kanssa olemme tehneet yhteistyötä kauemmin kuin jaksan muistaa. Vuonna 2016 yhteistyötä laajennettiin entisestään koskemaan Eupartin kaiken tietoliikenteen ja siihen liittyvän laitteiston hallinnointia, niin toimisto-oloissa kuin projektityömailla. Käytännössä kaikki It-palvelut, serverit, tietokoneet, varmuuskopioinnit, tulostusratkaisut ja neukkarien laitteistot hallinnoidaan Topteamin toimesta. Lisäksi helpdesk eli helppari neuvoo aina, jos tulee haastetilanne.

- Olemme pieni yritys ja haluamme keskittää toimintamme ja osaamisemme oikeiden ja turvallisten ratkaisujen löytämiseen asiakkaillemme, tästä syystä olemme ulkoistaneet toiminnot, jotka eivät kuulu osaamisalueeseemme.

- Laajensimme hiljattain Kiukaisissa toimitilojamme naapurikiinteistöön, jonne siirtyi myös osa toimistostamme. Itse sain keskittyä omaan monitahoiseen työhöni Topteamin huolehtiessa puolestamme kaikki It-siirrot muuton yhteydessä

- Topteam on Eupartille sopivan kokoinen kumppani. Saamme palvelua nopeasti jopa paikan päälle ja tunnemme olevamme heille tärkeä asiakas.

 

Jaana Kuusilehto
Projekti-insinööri
Varatoimitusjohtaja
Eupart Oy

Lisää palvelutarinoita

IT-Palvelut

Eupart Oy

Microsoft 365

Laserkeskus Oy

Microsoft 365 Sharepoint

Astora Rakennus Oy

Infonäytöt

Kivikylän Kotipalvaamo Oy

Esitystekniikka

Rauman Lukko

Konesalipalvelut

Hakosalo Oy