Kaikki Topteamin palvelut saa jatkossa yhdestä numerosta: 010 574 7744

Kaikki Topteamin palvelut yhdestä numerosta

Jatkossa asiointi Topteam IT:n kanssa on helppoa, sillä tavoitat meidät keskitetysti yhdestä numerosta, koski asiasi sitten tukipalveluja, myyntiämme tai vaikkapa laskutusasiaa.

Soittaessasi meille yhdistyy puhelusi Service Deskiimme, josta palvelutiimimme ohjaa sinut yhteyteen oikean asiantuntijan kanssa. Palvelupyyntöjen yhteydessä asiastasi myös luodaan aina tiketti, jonka avulla sen käsittelyn seuranta on helppoa ja nopeaa. Tarvittaessa tikettiin voidaan liittää myös asiakastietojanne, jolloin asiantuntijamme käytössä on asianne ratkaisuun tarvittavat tiedot jo käsittelyn alusta saakka.

Keskitetty Service Desk tehostaa kykyämme palvella asiakkaitamme paremmin ja nopeammin sekä seurata ja jatkuvasti kehittää palvelun laatua pidemmällä aikavälillä. – Jesse Peltonen, Service Desk Manager

Topteam IT:n Service Deskiin tulevat puhelut nauhoitetaan palvelun laadun parantamiseksi ja koulutustarkoituksessa. Tavoitteenamme on jatkuvasti oppia muuttuvassa toimintaympäristössä sekä varmistaa onnistunut asiakaskokemus säännönmukaisesti.

– Aiemmin käytössä olleet yhteystietomme (puh. 020 144 1188 ja helpdesk@topteam.fi) toimivat kyllä jatkossakin, joten ongelmia ei jo tallennettujen tietojen kanssa tule. Jatkossa pyrimme kuitenkin keskittämään kaikki yhteydenotot Service Deskin kautta, muistuttaa Service Desk Manager Jesse Peltonen.

Keskitetty palvelunumeromme on:

010 574 7744

Palvelupyynnön voit jättää myös sähköpostilla: servicedesk@topteam.fi

Topteam IT:n Service Desk on avoinna arkisin klo 8.00 – 16.00.