Kirjaudu

Kirjaudu tilillesi

Kirjautumalla asiakastilillesi voit jatkaa ostoksiasi tai tarkastella asiakastietojasi. Mikäli et ole vielä luonut tiliä, voit rekisteröityä oheisella kaavakkeella.

Mikäli sinulla on kysyttävää rekisteröitymisestä tai asiakastilistäsi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme 020 144 1188 (arkisin klo 8 -16).

Rekisteröidy asiakkaaksi

Topteamin verkkokauppa on suunnattu yrityksille ja tilaaminen edellyttää asiakassopimuksen tekoa Topteam IT Oy:n ja asiakasyrityksen välillä. Mikäli sinulla ei ole vielä asiakassopimusta, voit kuitenkin rekisteröityä ja tehdä tilauksen. Myyntipalvelumme ottaa sinuun yhteyttä ennen ensimmäisen tilauksen toimitusta.

Kirjaudu

Rekisteröidy

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our Yksityisyyden suoja.

Topteam Turvaa Työsi
Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
Ostoskori