fbpx

Kirjaudu

Kirjaudu tilillesi

Kirjautumalla asiakastilillesi voit jatkaa ostoksiasi tai tarkastella asiakastietojasi. Mikäli et ole vielä luonut tiliä, voit rekisteröityä oheisella kaavakkeella.

Mikäli sinulla on kysyttävää rekisteröitymisestä tai asiakastilistäsi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme 020 144 1188 (arkisin klo 8 -16).

Rekisteröidy asiakkaaksi

Topteamin verkkokauppa on suunnattu yrityksille ja tilaaminen edellyttää asiakassopimuksen tekoa Topteam IT Oy:n ja asiakasyrityksen välillä. Mikäli sinulla ei ole vielä asiakassopimusta, voit kuitenkin rekisteröityä ja tehdä tilauksen. Myyntipalvelumme ottaa sinuun yhteyttä ennen ensimmäisen tilauksen toimitusta.

Etkö voi käyttää tiliäsi? Kirjoita käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Sinulle lähetetään sähköpostilla linkki, jota painamalla pääset asettamaan uuden salasanan.

Topteam Turvaa Työsi
Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
Ostoskori

Tiedote 17.3.2020

Estääksemme COVID-19 pandemian etenemistä Topteam IT Oy siirtyi pääsääntöisesti etätyömalliin 13.3.2020 alkaen. Vähentämällä työssä syntyviä kontakteja sekä toteuttamalla tapaamiset etäyhteyksien avulla pyrimme omalta osaltamme kantamaan vastuuta vallitsevasta, hyvin poikkeuksellisesta tilanteesta.

Kaikki toimintomme ja palvelumme jatkuvat normaalisti, mutta tapaamiset pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään ensisijaisesti etäyhteyksien avulla. Yhteyden meihin saat puhelimitse tai sähköpostilla, katso yhteystietomme tästä linkistä.

Mikäli olet asioimassa toimipisteissämme (tapaamiset, tavarantoimitukset tms.), otathan meihin yhteyttä ennen saapumistasi varmistaaksesti tapaamisen etukäteen.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme ymmärryksestä vallitsevia olosuhteita kohtaan!

AJANKOHTAISTA: Lue opaspakettimme etätöihin siirtymisestä tästä linkistä!