Hakosalo Oy

Tietoturvallisuus, GDPR ja toimintavarmuus ovat tärkeitä tekijöitä, kun puhutaan kaupunkien ja kuntien kriittisestä asiakastiedosta.

Hakosalo Oy ja Topteam valitsivat yhdessä kotimaisen konesalin

It-talo Hakosalon kaksi eri liiketoiminta-aluetta jakautuivat omiksi yhtiöikseen 2019 marraskuussa. Nykyinen kasvuyritys Hakosalo Oy edustaa järjestelmäkehitysosaamista.

- Asiakkaitamme ovat kuntien ja kaupunkien elinkeinoyksiköt sekä kehittämisyhtiöt, joille tuotamme asiakashallinnan järjestelmää.

 - Hakosalon ja Topteamin välillä yhteistyötä on tehty ainakin 10 vuotta. Kumppanuus tuntuu hyvältä ja meille on tärkeää palveluiden ostamisessa yhden luukun taktiikka. Kaikissa it-asioissa tiedämme mihin otamme yhteyttä. Meille merkitsee paljon, että Topteam on paikallinen yritys ja voimme tavata niin johtoa kuin tekijöitä. Miksi ostaisin pilvipalveluita jostain kaukaa, kun pätevää osaamista löytyy Suomestakin. Vaikka joskus tulee virheitä, nostetaan käsi pystyyn sen merkiksi ja korjataan asiat.

Hakosalossa osataan koodaus, Topteam hoitaa konehuoneen

- Mielestäni kaikkien pitäisi keskittyä omaan liiketoimintaansa. Hakosalo tuottaa koodia ja palvelee asiakkaita, emme halua miettiä mitä palvelimien konepellin alla syvimmissä sopukoissa tapahtuu.

 - Suunnittelimme asiakkaidemme tietojärjestelmien sijoittamista ja turvaamista ja päädyimme Topteamin kanssa kotimaiseen pilvipalvelu- ja konesaliyritys Ficoloon. Topteamilla on toimialakohtaista palvelinosaamista juuri käytössämme olevista IIS-palvelimista. Topteam fasilitoi Hakosalon tietojärjestelmien toimintaympäristön toimivuutta ja päivityksiä palomuurin takana Ficolon palvelimilla.

Tietoturvallisuus, GDPR ja toimintavarmuus ovat tärkeitä tekijöitä, kun puhutaan kaupunkien ja kuntien kriittisestä asiakastiedosta.

 - Meille on iso kilpailuetu, että tiedot ovat tallessa Suomessa. Emme halua käyttää amerikkalaista tai muuta pilvipalvelua, joista ei voi olla varma missä kaikkialla tiedot todellisuudessa ovat.

- Nyt palvelimet tietoineen ovat ja pysyvät fyysisesti Suomessa.

 

Jouni Hakosalo
Toimitusjohtaja
Hakosalo Oy

Lisää palvelutarinoita

IT-Palvelut

Eupart Oy

Microsoft 365

Laserkeskus Oy

Microsoft 365 Sharepoint

Astora Rakennus Oy

Infonäytöt

Kivikylän Kotipalvaamo Oy

Esitystekniikka

Rauman Lukko

Konesalipalvelut

Hakosalo Oy