THL – Viestintämateriaalia infonäytöille

Topteamin infonäyttöjen asiakasyrityksenä teillä on mahdollisuus lisätä käytössä oleviin näyttöihinne THL:n (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) tuottamaa koronavirukseen liittyvä viestintämateriaalia. Sisällön tuottaa THL ja kanavalla julkaistu esitys voidaan lisätä muiden näytössä esitettävien diojen joukkoon.

THL – Viestintämateriaalia koronaviruksesta

Kanava on THL:n tuottamaa viestintämateriaalia, jota saa vapaasti esittää iDiD-infonäytöissä. Sisältöä tuotetaan THL:n toimesta ja se päivittyy vallitsevien olosuhteiden mukaisesti.

Mikäli sisältö lisätään muiden infonäytössä esitettävien aineistojen joukkoon, voidaan tämä ajastaa siten, että THL:n esityksen kesto on asetettu joustavaksi, jolloin sen viemä aika määritellään kulloinkin julkaistun sisällön mukaisesti.

Sisällöt on saatavana sekä vaaka- että pystynäytöille. Esitysten koko on 1920×1080 (kuvasuhde 16:9), eli täyden näytö kokoinen. Koska esityksen sisältö tulee ulkopuolelta (tilattu kanava), ei sen päällä voida näyttää esim. yrityksen normaalien pohjien yhteyteen määriteltyjä tunniste-elementtejä, kuten logoja.

Kanavan esimerkkisisältöä kuvina, live-esitys on animoitu. Huom! Sisältö muuttuu tilanteen mukaisesti.

Miten ottaa käyttöön?

Mikäli haluatte lisätä THL:n tiedotuskanavan näyttöönne, pyydämme ottamaan yhteyttä täyttämällä oheinen lomake. Asiakasvastaavamme ottaa teihin yhteyttä viestin saatuamme.

Kiitos!

    Topteam Turvaa Työsi
    Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
    Ostoskori