Markus Hytti

Myynti
Puh. 010 574 7578
Mob. 040 176 0620

Lähetä sähköpostia
Työtehtäväni omin sanoin

Myyntimiehenä rooliini kuuluu yrityksemme tarjoamien tuotteiden ja palveluiden myynti.

Mikä on parasta työssäni?

Parasta on tavoitteissani onnistuminen, joka palkitsee aina. Toisin päin ajatellen myös epäonnistumisia pitää oppia sietämään.

Mitä ihmiset eivät välttämättä tiedä työstäni?

Vaikka puhumme suoraviivaisesti myyntityöstä, harva kuitenkaan tulee ajatelleeksi kuinka paljon erilaisia elementtejä nykyaikainen ratkaisumyynti pitääkään sisällään.

Miten vietän vapaa-aikaani?

Vapaalla käyn mielelläni kuntosalilla ja pelaan pöytätennistä intohimoisesti.

Työtehtäväni omin sanoin

Tehtäväni on käydä aktiivista keskustelua asiakkaittemme kanssa, ehdottaen heille tarveperusteisia IT-ratkaisuja, aina liiketoimintalähtöisesti.

Mitä harrastan vapaa-aikana?

Harrastan vapaa-ajalla monipuolisesti liikuntaa lähtien kuntosalista ja päätyen hiihtoon. Pyrin myös olemaan aktiivisesti mukana katoavassa kansanperinteessä, eli lapsieni pihapeleissä. Nautin vapaa-ajalla ruuanlaitosta ja kirjallisuudesta.

Mitä on parasta/haastavinta työssäni?

Pidän työssäni parhaana puolena ihmisten kohtaamista erilaisissa liiketoimintaympäristöissä. Monipuoliset palvelumme, alati kehittyvä IT-ala itsessään, sekä asiakkaillamme tapahtuvat muutokset vaativat hereillä pysymistä ja uuden omaksumista. Näiden haasteiden äärellä on mukava huomata loistavan tiimimme tuki.

Mitä ihmiset eivät välttämättä tiedä työstäni?

Lähes jokainen asiakkaallemme lähtevä ratkaisuehdotus pitää sisällään merkittävän määrän taustatyötä, jonka määrä erilaisine vaiheineen ja keskusteluineen on yllättävän suuri.

Mitä ihmiset eivät välttämättä tiedä minusta

Olen aiemmin perehtynyt työurallani ihmisen käyttäytymisen muutokseen ja ollut mukana kymmeniä tuhansia ihmisiä koskettaneissa valmennuksissa. Olen suhtautunut intohimoisesti ihmisten hyvinvoinnin ja yritysten kannattavuuden yhteyden ymmärtämiseen.