Laserkeskus Oy

Laserkeskuksella on toimintaympäristönä Microsoft 365. Topteamin helpdesk varmistaa puhelinsoiton päässä.

IT-asioissa aina ensin yhteys Topteamiin

Metalliteollisuuden esikäsittelypalvelut ovat Laitilasta käsin toimivan Laserkeskus Oy:n ydinosaamista. 2003 perustettu yritys toimii ympäri Suomen asiakkaittensa tuotannon saumattomana osana tuottaen kustannushyötyä ja vapauttaen asiakkaan resursseja sen omiin ydintoimintoihin.

Samaa ajatusta toteuttaen Laserkeskuksessa arki rullaa IT-asioiden osalta huoletta

- Ulkoistimme kaikki IT-tarpeet Topteamille, jonka osaajatiimi on tuonut meille uutta verta ja uusia palveluita. Päädyimme yhteistyöhön tulostuspalveluiden kautta ja olemme siitä laajentaneet pakettia matkan varrella.

- Arkemme on sähköistynyt kaikessa ja mm. sähköposteja ja dokumentteja pitää pystyä lukemaan paikasta riippumatta tietoturvallisesti. Koronan jäljiltä myyntimme myös toimii osittain etänä, jolloin Microsoft 365 toimintaympäristönä tarjoaa tietoturvaa ja työkalut asiakastapaamisten järjestämiseen ja dokumentointiin. Tallennustila pilvessä tuo toimintaan läpinäkyvyyttä ja kirjautumisten kaksivaiheinen autentikointi tarvittavaa tietoturvavarmuutta.

- Topteamin tarjoama helpdesk-palvelu on Laserkeskuksessa käytössä viikoittain, jos ei peräti päivittäin. – Jos tulee haasteita, saamme nopeasti apua Topteamin IT-osaajalta, jolla on juuri sopiva tietotaito kyseiseen asiaan.

 

Sami Mäki
Toimitusjohtaja
Laserkeskus Oy

Tämä artikkeli julkaistiin kategoriassa Palvelutarinat. Tästä voit tallentaa linkin tähän kirjoitukseen.