Uutiset

Microsoft Teams tiimityön tukena -webinaari 27.4. klo 13.00 – 13.45

Tervetuloa maksuttomaan webinaariin 27.4. klo 13.00 – 13.45

Microsoft Office 365 -palvelupakettiin kuuluva Teams tarjoaa nimensä mukaisesti mahdollisuuden koota tiimisi, henkilöstösi ja muun verkostosi samaan tilaan virtuaalisesti. Voit järjestää etäkokouksen skaalautuvasti eri kokoisille osallistujamäärille, tehdä tiimityötä jakaen ja muokaten tiedostoja yhdessä ja hallita organisaation viestintää kanavien ja integraatioiden avulla.

Webinaarin aiheet:

  • Teamsin tehokas käyttö
  • Teamsin hyödylliset ominaisuudet
  • Parhaat käytännöt

Asiantuntijamme myös vastaa ohjelmaan ja sen käyttöön liittyviin kysymyksiin. Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja voit myös vinkata siitä ystävällesi jakalla hänelle tämän verkkosivun linkin!

Osallistumislinkki löytyy alta:

OSALLISTU WEBINAARIIN TÄSTÄ

Webinaarin kouluttaja: Marko Tuominen, ALSO Finland Oy

Tervetuloa!

,
Topteam Turvaa Työsi
Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
Ostoskori