Tavoitteena toimiva toimisto

Arkea helpottavat ratkaisumme.

Tarvikkeet työn sujumiseen

Office Mix -valikoimastamme löydät kaiken työpisteiden ergonomiaratkaisuista toimiston tarviketäydennyksiin. Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja suunnitellaan yksilöllinen ratkaisunne tai tilaa tuotteet kätevästi verkkokaupastamme. Toimitamme ne aina perille saakka ja asennettuna.

Toimistotarvikkeet verkkokauppa

Toimistotarvikkeiden kaupastamme löydät kaikki työpaikan tarvikkeet kahviotuotteista kalusteisiin. Tee asiakassopimus ja aloita käyttö – tuotteet toimitamme jo tilausta seuraavana työpäivänä.

Kirjaudu Tutustu

Toplux – ergonomiakalusteet

Työpisteen kalusteilla on merkittävä vaikutus työssä jaksamiseen sekä työperäisten sairauksien ennaltaehkäisyssä. Tutustu Toplux-valikoimaamme, jonka toimitamme teille perille asti ja asennettuna.

Tutustu valikoimaan

Top-Cousins – työpisteen ergonomia

Top-Cousinsin ergonomiset kalusteet ja apuvälineet on kehitetty estämään päätetyöskentelyn aiheuttamia rasitusvammoja. Tutustu Top-Cousins valikoimaamme, jonka toimitamme perille asti ja asennettuna.

Tutustu valikoimaan

Liikelahjat

Kauttamme saat kätevästi tilattua myös liikelahjat kaikkiin käyttötarkoituksiin. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme tuotteista.

Tutustu valikoimaan

Hei,

Olen Pasi Liukas ja toimin Topteam IT:n Office Mix -tuoteperheen myyntipäällikkönä. Minulla on yli 20 vuoden kokemus toimistojen ergonomiaratkaisuiden toteutuksesta sekä arkea helpottavien lisävarusteiden ja tarvikkeiden parista.

Meiltä saat kattavan palvelun suunnittelusta paikan päälle asennukseen sekä päivittäisissä tarviketäydennyksissä palvelevan verkkokaupan – kaikki yhdestä osoitteesta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää, niin saadaan myös teidän arki sujumaan.

Puh: 050 473 1203

Email: tarviketilaus@topteam.fi

Tutustu Topteam IT:n palveluihin asiakastarinoidemme kautta alla olevista linkeistä.

Toimistotarvikkeet ja verkkokauppa

BMH Technology

Lue lisää

Esitystekniikka

Rauman Lukko

Lue lisää

Infonäytöt

Kivikylän Kotipalvaamo Oy

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

010 574 7744

servicedesk@topteam.fi

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8.00 – 16.00.

Puhelut 010-numeroihin maksaa matkapuhelimella soitettaessa matkapuhelinmaksun (mpm) verran ja lankapuhelimella soitettaessa paikallisverkkomaksun (pvm) verran.

    Haluan yhteydenoton

    Tietosuojakäytäntö