INFONÄYTTÖ ON NYKYISYYTTÄ

Tehosta viestintää asukkaille, vähennä käyntejä paikan päällä ja hallitse suuriakin kokonaisuuksia helppokäyttöisen infonäyttöjärjestelmämme avulla.

Tehokasta viestintää

Moderni infonäyttö toimii tehokkaana viestikeskuksena kiinteistöhuollon ja talon asukkaiden välillä, tarjoten reaaliaikasta tietoa muuttuvissa olosuhteissa ja vähentäen kohteeseen tehtyjen huoltovierailujen määrää.

Etähallinnan avulla sisältöä voidaan hallita mistä vain ja tehokkaiden työkalujemme avulla voit hyödyntää olemassa olevaa sisältöä myös muista järjestelmistä, kuten asukastietojen tuonnin Tampuuri- tai Taloyhtiöinfo.fi -palveluista, säätietojen, uutisten ynnä muiden muodossa.

Helppokäyttöisyyttä

Helppokäyttöinen järjestelmämme voidaan toteuttaa täysin toiveidenne mukaiseen ulkoasuun. Valvomme järjestelmän toimintaa reaaliajassa ja suomenkielinen asiakastukemme tarjoaa apua tarpeen vaatiessa. Käyttäjille järjestämme myös veloituksetonta koulutusta viikoittain, jotta saat järjestelmästä täyden hyödyn irti.

Näyttökokoja on valittavissa useita erilaisia ja saat ne halutessasi asennettuna tyylikkäästi koteloituna. Paikan päällä tarvitaan vain sähköt ja langaton tai kiinteä verkkoyhteys.

Informoi

Esitä vaihtuvaa informaatiota asukkaille tulevista tapahtumista.

Valmiit työkalut

Käytä valmiita työkaluja vaikkapa säätietojen esittämiseen.

Ajasta sisältöä

Voit luoda sisältöä etukäteen ja ajastaa sen näkymään haluamaasi aikaan.

Huolto pelaa

Pidämme laitteet toimintakuntoisina ja valvomme niiden toimintaa jatkuvasti.

Asukastiedot

Yhdistä asukasluettelo suoraan esim. Tampuuri- tai Taloyhtiöinfo.fi -palveluihin.

Suunnittele oma pohjasi

Näyttö voidaan jakaa osioihin haluamallasi tavalla – saat käyttöösi aina tarpeesi mukaisen näytön.

Hallitse etänä

Infonäyttöjen sisältöä voit hallita verkon yli mistä vain – vähentää käyntejä kohteissa.

Kattava asiakastuki

Suomenkielinen tukipalvelu auttaa sinua nopeasti ongelmatilanteessa ja viikottaiset koulutukset auttavat käyttäjiä järjestelmän hallinnassa.

Tarjous!

Helppokäyttöinen infonäyttö tyylikkäästi koteloituna ja paikan päälle asennettuna 49,00 eur/kk (alv 0%)!

Tarjous sisältää:

 • 32″ -näyttö
 • Tyylikäs seinäteline
 • Hallintaohjelmisto
 • Suomenkielinen käyttäjätuki
 • Asennus kohteeseen*
 • Valvonta ja ylläpito

Tarjoushinta on laitteen vuokrahinta 60 kk sopimuksella.

*) Hintaan sisältyvä seinätelineen asennus on voimassa manner-Suomessa. Asennukseen tarvitaan riitävän tukeva esteetön asennuspinta sekä sähköpistoke tai -liittymä.

Huom!
Verkkoyhteys (WiFi tai LAN) ei sisälly tarjoukseen.

tarjoushinta_infonaytto

Haluatko lisätietoja tai tutustua laitteistoon?

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse tai oheisella yhteydenottolomakkeella, niin kerromme lisää tarjoamistamme vaihtoehdoista.

Voit halutessasi myös sopia tuote-esittelystä, jossa pääset tutustumaan hallintaohjelmiston tarjoamiin toimintoihin sekä erilaisten näyttö- ja kotelointivaihtoehtoihin.

Yhteydenotto

  Nimi
  Sähköposti
  Viestisi

  Topteam Turvaa Työsi
  Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
  Ostoskori