SIIRRY LANGATTOMAAN JA HELPPOON ESITYSJÄRJESTELMÄÄN

Topteamin esitysjärjestelmä tarjoaa ratkaisun pienten ja keskikokoisten kokoustilojen etäneuvottelu- ja esitystarpeeseen. Langattoman järjestelmän avulla osallistujat voivat jakaa sisältöä koneiltaan, ilman erillisiä johtoja tai lisälaitteita ja laadukkaan kameran ja kaksisuuntaisen kaiutinpuhelimen avulla voit järjestää ammattitasoisia videoneuvotteluja.

LANGATONTA YHTEYTTÄ

Esitysjärjestelmä voidaan liittää yrityksen langalliseen verkkoon ja samanaikaisesti laite voi luoda langattoman verkon vierailijoille. 1024-bittisen salausjärjestelmän, sekä sisäänrakennetun Wifin ansiosta Via Go:ta voidaan käyttää turvallisesti sisäverkoissa ja sillä voidaan jakaa internet yhteys myös vierailijoille.

Esityskäytössä laite toimii ilman mitään ulkoista verkkoa laitteen luoman oman langattoman verkon avulla, jolloin sitä voidaan käyttää myös ilman internet-yhteyttä.

Koska esittäjäksi liitytään laitteen luoman lähiverkon avulla, ei enää tarvitse huolehtia erilaisten adaptereiden hankinnasta tai pöydillä kiemurtelevista johtokasoista.

ESITYSJÄRJESTELMÄ

Topteamin monipuolinen langaton kuvansiirtojärjestelmä tekee jakamisen ja esittämisen helpommaksi kokouksissa osanottajien kesken. Kannettavalla tietokoneella tai mobiililaitteella käyttäjät voivat katsella, muokata ja kommentoida dokumentteja reaaliajassa. Päänäyttölaitteella voi näyttää enintään kahta näyttöä samanaikaisesti.

  • Kannettavien tietokoneiden ja mobiililaitteiden näytön peilaus langottomasti näyttölaitteelle
  • Toimii iOS-, Mac-, Android- ja Windows-laitteilla
  • Useampi käyttäjä voi peilata laitteensa näytön yhtäaikaisesti tilan näyttölaitteelle
  • Videon streamaus Full HD laadulla
  • Musiikin ja kuvien esitys langattomasti

ETÄNEUVOTTELU

Kamera-kaiutinjärjestelmä on yksinkertainen ratkaisu pienryhmien videoneuvotteluihin. Ammattimaiset videoneuvottelut saavutetaan yhdistämällä teräväpiirtoinen 1 080 p:n video (30 kuvaa sekunnissa) ja korkealaatuisen kaksisuuntaisen kaiutinpuhelimen kirkas ääni. Ryhmät voivat nyt tehdä yhteistyötä videon välityksellä neuvotteluhuoneissa, toimistotiloissa ja ryhmätyötiloissa. Varatuista videoneuvottelujärjestelmistä ei tarvitse enää kilpailla eikä videoneuvottelua tarvitse järjestää yhden tietokoneen ääreen kokoontumalla.

Sisäisen UVC- ja H.264-tekniikan ansiosta laite voidaan helposti ja nopeasti yhdistää PC- tai Mac-tietokoneeseen ilman erillisen ohjelmiston asentamista. Yhteensopiva käytännössä kaikkien työpöydältä käynnistettävien videoneuvottelusovellusten ja keskitettyjen viestintäsovellusten kanssa

EDULLINEN RATKAISU

Nyt saat täydellisen kokousratkaisun edulliseen tarjoushintaan. Yhdistä laitteet kokoustilasi näyttöön, liitä laite verkkoon ja olet valmis!

Hinta kertaostona: 950,00 eur (alv 0%)

Vuokrahinta 36 kk sopimuksella: 29,00 eur / kk (alv 0%)

KUN VIESTILLÄSI ON VÄLIÄ

ESITÄ. OPASTA. VIESTI. VÄLITÄ.

Topteamilta saat ratkaisun yrityksen viestintätarpeisiin. Esitä, opasta ja viesti monipuolisen infoTV-järjestelmän avulla, esitysjärjestelmällä ratkaiset langattomasti neuvottelutilan esitystarpeen ja etäneuvottelun avulla kokoukset sujuvat vaivattomasti.

Esitys- ja etäneuvottelu

Ei enää johtoviidakoita tai epäsopivia liittimiä. Langattoman esitysjärjestelmän avulla kokouksen osallistujat voivat liittyä esittäjiksi omalta koneeltaan – langattomasti ja ilman ohjelmien asennusta.

Etäneuvottelujärjestelmän avulla voit järjestää videokokouksen helposti. Laadukkaan kameran ja pöytämikrofonin ansiosta puhe kuuluu selkeästi ja kuva tai esitykset välittyvät laadukaasti.

Info-TV

Monipuolinen infoTV mahdollistaa laadukkaan yritysviestinnän toimitiloissa, asiakastiloissa, myymälöissä tai tien päällä. Valitse tarpeesi kokoinen näyttö käyttökohteen mukaan ja luo haluamasi sisältö. Etähallinnan avulla voi hallita järjestelmää mistä vain haluat, milloin haluat.

Ei enää painokuluja tai julisteiden vaihtamista vaan monimediasisältöä siellä, missä viestilläsi on väliä.

InfoTV

OTA YHTEYTTÄ MYYNTIPALVELUUMME JA KYSY LISÄÄ

Topteam Turvaa Työsi
Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
Ostoskori