Samsung Flip 2 85″ Digitaalinen valkotaulu

Samsung Flip 2 digitaalinen valkotaulu vie esittämisen ja ryhmätyöskentelyn uudelle tasolle. Flipin suuri, 85-tuumainen näyttö mahdollistaa kuvien, esitysten ja tiedostojen jakamisen suoraan käyttäjän omalta koneelta sekä monipuoliset, kosketukseen perustuvat työkalut esitysten muokkaamiseen suoraan näytöltä. Muokkaukseen voi osallistua jopa 10 käyttäjää samanaikaisesti, joka lisää opetuksen tai ryhmätyöskentelyn tehokkuutta ja mukanaoloa.

Tutustu esittelyvideoon

Esittelyvideolta voit tutustua Flip digitaalisen valkotaulun keskeisiin ominaisuuksiin.

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme alla olevin yhteystiedoin niin kerromme lisää laitteen ominaisuuksista tai sen esittelymahdollisuuksista.

 

Huom!

Uusi Flip 2 on kooltaan suurempi (85 tuumaa) ja sen ominaisuudet ovat esittelyvideon versiota laajemmat.

Haluatko lisätietoja?

Soita asiakaspalveluumme tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella saadaksesi lisätietoja tuotteesta ja tarjoamistamme palveluvaihtoehdoista.

020 144 1188

(ark. 9 – 15)

  Ominaisuudet

  Jopa 10 hengen samanaikainen kirjoittaminen suurelle näytölle

  Jopa 10 henkeä voi kirjoittaa ja piirtää samanaikaisesti Flipin suurelle ja intuitiiviselle 85-tuumaiselle UHD-näytölle. Intuitiivisten ominaisuuksien ansiosta kaikki voivat osallistua aktiivisesti opetukseen, mikä lisää sekä tehokkuutta että mukanaoloa.

  Piirrä, kirjoita ja inspiroi

  Samsung Flipin suuri värivalikoima ja lukuisat sivellinpaksuudet vastaavat moniin eri piirto- ja kirjoitustarpeisiin. Käyttäjät voivat kirjoittaa ja piirtää kuvioita vapaasti Flipin passiivisella kynällä. Tarvittaessa mikä tahansa piirros on helppo pyyhkiä pois sormella tai kämmenellä.

  Kirjoittaminen mille tahansa taustalle

  Samsung Flipin ansiosta opettajat ja oppilaat voivat kirjoittaa mille tahansa taustalle. Painamalla Note Layer -painiketta käyttäjät voivat kirjoittaa milloin ja mihin kohtaan tahansa näkyvissä olevaan sisältöön ilman, että muistiinpanokerroksen takana olevat kerrokset muuttuvat.

  Joustavaa kuvien muokkausta

  Monipuolisen Samsung Flipin avulla opettaja ja opiskelijat voivat nopeasti ja helposti valita minkä tahansa kuvan, siirtää, rajata ja muokata sitä sekä tallentaa sen. Kukin kuva voidaan myös liittää rullaan yhdellä napin painalluksella. Siten niitä voidaan muokata tai pyyhkiä, ja käyttäjät voivat olla luovia optimoidulla ja yksinkertaisella tavalla.

  Selaa verkkoa ja tee samalla muistiinpanoja

  Samsung Flip tukee verkon selaamista. Käyttäjät voivat luoda yhteyden internetiin suoraan näytön kautta ilman mitään lisälaitetta. Selaimen avaamisen jälkeen muistiinpanojen tekeminen on yhä mahdollista, ja käyttäjät voivat myös piirtää selaimen ympärille.

  Monta eri liitäntävaihtoehtoa

  Liitäntävaihtoehtoja on paljon, esimerkiksi USB, HDMI, DP, NFC, näytön jakaminen ja vähän aikaa sitten lisätty OPS-paikka. Flipiin voi siis luoda yhteyden monilla eri laitteilla. Opetuksen aikana Flip toimii saumattomasti taustalla ja antaa opettajan keskittyä oppilaisiin.

  Vaivaton jakaminen

  Minkä tahansa oppitunnin jälkeen opettajat voivat jakaa sisältöä helposti kaikille oppilaille, eli muistiinpanoja ei enää tarvitse tehdä hankalasti käsin. Tärkeät keskustelut ja sisällöt tallennetaan Flipiin reaaliaikaisesti, ja ne on helppo lähettää mobiililaitteille ja jakaa digitaalisissa kanavissa.

  Synkronoitu näyttö

  Opettajat voivat yhdistää omat laitteensa Flipiin Touch Out -toiminnolla ja hallita siten omaa sisältöään reaaliaikaisesti näytöllä. Mitkä tahansa näytöllä sisältöön tehtävät muutokset peilataan takaisin omalle laitteelle, ja sama toimii myös toisin päin.

  Helppo sisällön navigointi

  Samsung Flip sisältää jopa 20 sivun edestä kirjoitustilaa rullaa kohden, ja käyttäjät voivat selata sivuja saumattomasti. Intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen valikko yksinkertaistaa navigointia ja säästää aikaa. Pikaetsin puolestaan sallii sisällön esikatselun ja välittömien muutosten tekemisen suoraan näytöllä.

  Intuitiivinen asiakirjojen käyttö

  Käyttäjät voivat avata Microsoft Word-, PowerPoint-, Excel- ja Adobe PDF -tiedostoja suoraan Samsung Flipin katseluohjelmalla. Siten asiakirjojen käyttö on helppoa tiedostomuodosta huolimatta.

  Hyvä sisältösuojaus

  Samsung Flip varmistaa, että luokan luottamukselliset tiedot eivät päädy vääriin käsiin. Tehokkaan kuusinumeroisen lukitusjärjestelmän avulla luokan ohjaaja voi turvata arkaluonteiset sisällöt, lukita näytön ja poistaa tärkeät asiat näkyvistä.

  Topteam Turvaa Työsi
  Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
  Ostoskori