Ergonomiaratkaisut

Kauttamme saat kattavan valikoiman ergonomiatuotteita apuvälineistä kalusteisiin saakka.

Kategoria :
Tiedot

Ergonomiaratkaisut

Kauttamme saat kattavan tuotevalikoiman toimiston ergonomiatuotteita sekä osaavan asiantuntija- ja asennuspalvelun. Tuotteita on mahdollista hankkia kätevästi myös verkkokaupastamme, jonka voit ottaa käyttöönne tästä linkistä.

Työympäristön oikeilla ergonomiaratkaisuilla voidaan ennaltaehkäistä työperäisiä sairauksia ja lisätä työtehoa sekä työympäristön viihtyvyyttä. Näin pienelläkin panostuksella voidaan aikaansaada huomattavia kustannussäästöjä henkilöstön hyvinvoinnin lisääntymisestä puhumattakaan. Ratkaisutuotteita on saatavana laidasta laitaan, oikeaan työskentelyasentoon auttavista tuista ja työvälineistä aina kokonaisiin, käyttäjän mukaan säädettäviin työpisteisiin ja kalusteisiin. Näin ollen jokainen yksilöllinen työpiste voidaan varustaa ergonomisesti parhaalla mahdollisella tavalla.

Kysy lisää jättämällä yhteydenottopyyntö Tuotekysely-välilehdellä tai soita meille suoraan 020 144 1188.

Tuotekysely

Lähetä meille tuotekysely tai yhteydenottopyyntö ergonomiaratkaisuihin liittyen oheisella lomakkeella.

  • 5 + 24 =
Topteam Turvaa Työsi
Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
Ostoskori