fbpx

Etäneuvottelu- ja esitysjärjestelmä

Järjestä videoneuvottelu tai jaa esityksiä helposti usean osallistujan kesken.

Kategoria :
Tiedot

Kramer VIA on langaton yhteistyöskentely- ja esitysjärjestelmä, jonka avulla tiedon jakaminen ja esitysten pitäminen vaikkapa kokouksissa on helppoa. Osallistujat voivat seurata, muokata ja kommentoida esitettävää tietoa reaaliaikaisesti oman tietokoneen tai matkapuhelimen välityksellä, jakaa tiedostoja tai käydä keskusteluja yksittäisten osallistujien tai ryhmien kesken. Esitystilassa voidaan käyttää jopa neljää eri näyttöä samanaikaisesti ja osallistujat voivat seurata päänäyttöä omalta koneeltaan missä vain.

Kramer VIA tukee useita eri käyttöjärjestelmiä, joten kokoukseen liittyminen langattomasti tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella on helppoa. Lisää kokoonpanoon kamera ja pöytämikrofoni ja VIA Campus laajentuu etäneuvottelujärjestelmäksi, jolla esim. Skypen kautta neuvotteluun voi osallistua jopa 250 henkilöä samanaikaisesti.

 

  • Käyttö Wi-Fi tai LAN -verkossa
  • Langaton osallituminen esittäjäksi
  • iOS, Android, Mac ja Windows -yhteensopiva
  • Full-HD 1080p60 videotoisto
  • Helppo ja intuitiivinen käyttöliittymä
  • 1024-bittinen salaus
Tekniset tiedot
  • Esitystilassa jopa 4 näyttöä samanaikaisesti
  • Osallistu langattomasti kaikilla päätelaitteilla
  • Järjestä etäneuvottelu haluamallasi ohjelmistolla

Tuotekysely

Lähetä meille tuotekysely tai yhteydenottopyyntö VIA etäneuvottelu ja esitysjärjestelmästä oheisella lomakkeella.

  • 3 + 32 =
Topteam Turvaa Työsi
Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
Ostoskori

Tiedote 17.3.2020

Estääksemme COVID-19 pandemian etenemistä Topteam IT Oy siirtyi pääsääntöisesti etätyömalliin 13.3.2020 alkaen. Vähentämällä työssä syntyviä kontakteja sekä toteuttamalla tapaamiset etäyhteyksien avulla pyrimme omalta osaltamme kantamaan vastuuta vallitsevasta, hyvin poikkeuksellisesta tilanteesta.

Kaikki toimintomme ja palvelumme jatkuvat normaalisti, mutta tapaamiset pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään ensisijaisesti etäyhteyksien avulla. Yhteyden meihin saat puhelimitse tai sähköpostilla, katso yhteystietomme tästä linkistä.

Mikäli olet asioimassa toimipisteissämme (tapaamiset, tavarantoimitukset tms.), otathan meihin yhteyttä ennen saapumistasi varmistaaksesti tapaamisen etukäteen.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme ymmärryksestä vallitsevia olosuhteita kohtaan!

AJANKOHTAISTA: Lue opaspakettimme etätöihin siirtymisestä tästä linkistä!