Info-TV – Digital Signage

InfoTV on tehokas ja monikäyttöinen ratkaisu yrityksen sisäiseen ja ulkoiseen viestintään.

Kategoria :
Tiedot

Info-TV – Digital Signage

Monipuolinen infoTV-järjestelmä mahdollistaa reaaliaikaisen viestinnän sidosryhmienne kanssa, tehostaen niin näkyvyyttänne, sanomaanne kuin yritysmielikuvaanne. Sisältöä voit hallita vaivattomasti työpisteeltäsi, joko laitekohtaisesti tai koko järjestelmää kerralla. Säästät painokuluissa, eikä nopeastikaan muuttuvat olosuhteet tuota viestinnällisiä haasteita. Voit asettaa tarpeenne kokoisen näytön pystyyn tai vaakaan, jalalle tai seinään tai upottaa sen toimipisteesi kalusteisiin, miten vain haluat. Järjestelmä mukautuu tarpeisiinne, ei toisin päin.

Topteam IT tarjoaa tehokkaan ratkaisun yrityksenne sisäisen ja ulkoisen viestinnän laadukkaaseen toteutukseen, avaimet käteen ratkaisuna.

 

  • Tyylikäs ja näyttävä ratkaisu
  • Hallitse etänä ja ajasta ohjelmat
  • Tarkka ja kirkas Full HD 1080p näyttö
  • Monipuoliset asennus- ja kokovaihtoehdot
  • Avaimet käteen toimitus
  • Kauttamme myös käyttötuki ja koulutus

 

Näköistänne viestintää

InfoTV-ratkaisu voidaan rakentaa asiakkaan toiveiden mukaisesti ja yhdellä ohjelmalla hallita kaikkia järjestelmään liitettyjä näyttöjä. Haluatteko toteuttaa laajan videoseinän useistä näytöistä, upottaa pieniä näyttöjä tuotehyllyihin, opastaa vierailijoita tai tiedottaa henkilökuntaa. Onnistuu!

Tuotekysely

Lähetä meille tuotekysely tai yhteydenottopyyntö Info-TV-järjestelmistä oheisella lomakkeella.

  • 1 + 51 =
Dokumentit

Voit ladata tuotteen tuotekortin pdf-muodossa alla olevasta latauslinkistä:

Lataa Info-TV tuotekortti

Topteam Turvaa Työsi
Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
Ostoskori