fbpx

Laitteiden elinkaaripalvelut

Pidä laitekantasi ajan tasalla helposti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Kategoria :
Tiedot

Yrityksen laitekannan ylläpito

Tarjoamme kattavan ratkaisun kaikkien toimiston koneiden ja laitteiden ylläpito- ja elinkaaripalveuiden osalta. Voit hankkia laitteet rahoituksella ja me huolehdimme niiden asennuksesta, huolloista, tarviketäydennyksistä sekä vaihdosta tarpeenne mukaisesti. Hyvin suunniteltu elinkaariajattelu varmistaa, että työt sujuvat aina häiriöttömästi ja tarkoituksenmukaisella kalustolla. Rikkoontuneet tai vanhentuneet laitteet korvataan uusilla, eikä muuttuva henkilöstötilanne aiheuta päänvaivaa, sillä toimitamme uuden laitteen valmiiksi asennettuna ja huolehdimme vanhan laitteen pois viennistä ja tietoturvallisesta käytöstä poistosta.

Huolehtimalla laitekannan elinkaaren suunnittelusta saavutetaan myös säästöjä, kun ylimääräisiltä tai tarpeettomilta laitehankinnoilta säästytään, niiden huolto- ja ylläpitotarpeesta puhumattakaan.

Tuotekysely

Lähetä meille tuotekysely tai yhteydenottopyyntö yrityksen laitekannan hankintoihin ja ylläpitoon liittyen oheisella lomakkeella.

  • 1 + 16 =
Topteam Turvaa Työsi
Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
Ostoskori

Tiedote 17.3.2020

Estääksemme COVID-19 pandemian etenemistä Topteam IT Oy siirtyi pääsääntöisesti etätyömalliin 13.3.2020 alkaen. Vähentämällä työssä syntyviä kontakteja sekä toteuttamalla tapaamiset etäyhteyksien avulla pyrimme omalta osaltamme kantamaan vastuuta vallitsevasta, hyvin poikkeuksellisesta tilanteesta.

Kaikki toimintomme ja palvelumme jatkuvat normaalisti, mutta tapaamiset pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään ensisijaisesti etäyhteyksien avulla. Yhteyden meihin saat puhelimitse tai sähköpostilla, katso yhteystietomme tästä linkistä.

Mikäli olet asioimassa toimipisteissämme (tapaamiset, tavarantoimitukset tms.), otathan meihin yhteyttä ennen saapumistasi varmistaaksesti tapaamisen etukäteen.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme ymmärryksestä vallitsevia olosuhteita kohtaan!

AJANKOHTAISTA: Lue opaspakettimme etätöihin siirtymisestä tästä linkistä!