Tietokoneet ja kannettavat

Toimitamme kaikki koneet työpöydällesi saakka, valmiiksi asennettuna ja käyttövalmiina.

Kategoria :
Tiedot

Tietokoneet ja kannettavat

Toimitamme tarpeidenne mukaiset tietokoneet haluamillanne ohjelmistoilla ja käyttäjäkohtaisin asetuksin asennettuna, suoraan työpöydällesi. Etäyhteyden avulla asiakastukemme voi ratkaista useimmat koneongelmat välittömästi ja työasemavarmennuksella saadaan rikkoutunut tai kadonnut laite korvattua uudella, täysin samat tiedot ja asetukset omaavalla laitteella. Näin varmistetaan töiden sujuvuus kaikissa tilanteissa.

Huolehdimme laitteistanne koko niiden elinkaaren ajan, korvaten vanhentuvaa laitekantaa tarpeen mukaan. Henkilöstömuutoksetkaan eivät tuota vaivaa, sillä uuden koneen tai kierrätyslaitteen saatte käyttöönne uuden työntekijän asetuksin.

 

Tuotekysely

Lähetä meille tuotekysely tai yhteydenottopyyntö tarjoamistamme tietokonepalveluista oheisella lomakkeella.

  • 1 + 10 =
Topteam Turvaa Työsi
Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
Ostoskori