Tulostusratkaisut

Kauttamme saatte juuri teille parhaiten sopivan tulostusratkaisun.

Kategoria :
Tiedot

Pitkä kokemuksemme monitoimilaitteiden parista sekä vahvat kumppanuutemme alan parhaiden toimijoiden kanssa takaavat, että tulostusympäristönne on aina toimintavarma, tarkoituksenmukainen sekä taloudellinen. Vastaamme tulostusympäristöstänne kokonaisvaltaisesti ja viritämme kokonaisuuden käyttäjäystävälliseksi ja helppohoitoiseksi. Suoritamme koneiden huollot sekä tarviketäydennykset, jotta laitteenne ovat aina toimintakunnossa. Ongelmatilanteissa HelpDesk-käyttäjätukemme tarjoaa apua välittömästi.

Monitoimilaitteisiin voidaan toimittaa lukuisia lisäominaisuuksia tarpeidenne mukaan, kuten tekstintunnistus dokumenttien digitalisointia varten, tietoturvaa turvatulostuksella, sijaintiriippumaton ja kokonaisvaltainen FollowMe-tulostushallintaratkaisu, pilvitallennus- ja tulostusmahdollisuus sekä paljon muuta.

  • Helppokäyttöisyyttä ja toimintavarmuutta
  • Monipuoliset toiminnot
  • Kustannusten hallinta ja budjetointi
  • Asiantunteva huolto
  • Käyttäjätuki apunasi
  • Avaimet käteen toimitus
Tekniset tiedot

Tuotekysely

Lähetä meille tuotekysely tai yhteydenottopyyntö tarjoamistamme tulostusratkaisuista oheisella lomakkeella.

  • 1 + 86 =
Lisäpalvelut

Dokumentit digitaaliseksi tekstintunnistuksella

Tekstintunnistusjärjestelmä on nopea ja yksinkertainen, eikä sen käyttö edellytä erillistä henkilökunnan koulutusta. Prosessi vastaa normaalia dokumentin skannausta monitoimilaitteella, jonka lopputuloksena on valmis, muokattava dokumentti valitsemassasi tiedostomuodossa.

Perinteinen dokumenttien arkistointi ei ainoastaan vie arvokasta tilaa, vaan siihen liittyy myös selviä turvallisuuteen ja säilyvyyteen liittyviä riskejä. Myös dokumenttien järjestelyyn, tiedon hakemiseen ja varastointiin käytetyt työtunnit ovat kustannuksia, joita voidaan merkittävästi vähentää dokumenttien digitalisoinnilla.
Kehittynyt tekstintunnistus tarjoaa tehokkaan ratkaisun kun haluat muuttaa paperitulosteiden, esitteiden tai vaikkapa kaavakkeiden sisältämän tiedon takaisin digitaaliseen muotoon.
Valittavanasi on yli 20 erilaista tiedostomuotoa, joista voit valita aina parhaiten käyttöösi soveltuvan lopputuloksen.

Hallintaa

TURVAA JA SUOJAA TIETOSI

PaperCut MF

Kokonaisvaltainen turvatulostusratkaisu virtaviivaistaa asiakirjatuotannon, luo työnkuluille aukottoman valvontajärjestelmän, toteuttaa follow me -turvatulostuksen ja dokumenttien tuotantokustannusten budjetoinnin sekä tarjoaa työkalut koko laitekannan tulostusmäärien hallintaan. Näiden avulla reaaliaikainen seuranta voidaan ottaa käyttöön helposti ja samalla ohjata käyttäjiä uudenlaiseen toimintatapaan.

Tietoturvaa

TURVAA JA SUOJAA TIETOSI

FollowMe

Turvatulostuksen avulla varmistetaan, että yhteiskäytössä olevien monitoimilaitteiden tulosteet ja tiedot ovat vain tekijänsä nähtävillä ja saatavilla. Näin estetään vaikkapa arkaluontoisten dokumenttien joutuminen vääriin käsiin. Käyttäjä tunnistautuu esim. kulkukorttiin tai avaimeen liitettävällä tunnisteella ja työ voidaan suorittaa millä tahansa käytettävissä olevalla tulostimella.

Dokumentit

Voit ladata tuotteen tuotekortin pdf-muodossa alla olevasta latauslinkistä:

Lataa tulostusratkaisuiden tuotekortti

Topteam Turvaa Työsi
Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
Ostoskori