Topteam IT:n asiakirjojen tietoturvallinen tuhoamispalvelu

Tietoturvallinen asiakirjojen tuhouspalvelu

Vaikka suuri osa yritysten tiedoista käsitellään nykyisin digitaalisesti, ei paperisten dokumenttien aika ole vielä ohi. Laskujen, sopimusten, tilausten, kululaskujen tai henkilökunnan palkkojen ynnä muiden paperisten dokumenttien käsittely kuuluu rutiininomaisesti tavallisten yritysten arkeen. Vääriin käsiin joutuessaan näiden sinänsä tuiki tavallisten dokumenttien sisältämät tiedot voivat kuitenkin muodostaa merkittäviä uhkia.

Pienistä tai merkityksettömiltä tuntuvista tiedonpalasista saa koottua erittäin vahingollisia kokonaisuuksia, kun niitä yhdistellään keskenään. Mitään yrityksen tai henkilöiden tietoja sisältäviä dokumentteja ei koskaan tulisi hävittää tavallisten roskien joukossa, muistuttaa Pasi Liukas Topteam IT:stä.

Topteam IT:n Pasi Liukas viemässä asiakirjoja tuhottavaksi tietoturvallisesti.
Topteam IT:n Pasi Liukas viemässä asiakirjoja tuhottavaksi tietoturvallisesti.

Topteam IT tarjoaa tietoturvallisen asiakirjojen tuhouspalvelun, jonka avulla yritys voi suojautua tietojenkalastelulta ja taata niin asiakkaidensa kuin henkilökuntansa tietoturvan.

Toimittamamme keräysastiat ja kuljetuskalusto ovat koko ajan lukittuna aina tuhoushetkeen asti, jolla varmistetaan, etteivät sivulliset pääse aineistoihin käsiksi. Säilytysajan ylittäneet paperiset arkistomateriaalit tuhotaan tehokkaasti ja tietoturvallisesti. Palvelu voidaan mitoittaa yrityksen tarpeiden mukaisesti, niin keräysastioiden määrän kuin niiden tyhjennysvälinkin osalta.

 

Haluatko lisätietoja tuhouspalvelusta?

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Topteam IT Oy
Pasi Liukas
Puh. 050 473 1203
Mail: pasi.liukas@topteam.fi