Topteam IT:n asiakirjojen tietoturvallinen tuhoamispalvelu

Tietoturvallinen asiakirjojen tuhouspalvelu

Vaikka digitalisaation myötä enenevä osa viestinnästä on nykyisin sähköisessä muodossa, kiertää toimistoilla vieläkin suuria määriä paperille tulostettuja dokumentteja. Näiden asianmukainen ja tietoturvallinen tuhoaminen on erittäin tärkeää yrityksen toiminnan turvaamiseksi.

Kuitit, sopimukset, laskut, tarjoukset tai vaikkapa henkilöstön tai asiakkaiden tiedot – aivan tavanomaiseen yritystoimintaan kuuluvia dokumentteja, joita tuotetaan edelleen paperiversioina erilaisiin arkisiin tarpeisiin. Vääriin käsiin, vaikkapa roskien mukana, joutuessaan nämä kuitenkin voivat muodostaa vakavan uhkan yrityksen toiminnalle, niin tietojen kalastelun kuin tietosuojan näkökulmasta.

Yhden roska on toisen aarre, muistuttaa Pasi Liukas Topteam IT:stä. Vääriin käsiin joutuessaan voivat arkiseltakin tuntuvat tiedot aiheuttaa suurta harmia tai taloudellisia menetyksiä, yrityksen mainehaitasta puhumattakaan.

Tuhouspalvelumme hävittää tarpeettomat paperiset arkistomateriaalit tehokkaasti ja tietoturvallisesti. Keräysastiat ja kuljetuskalusto on koko ajan lukittuna aina tuhoushetkeen asti, jolla varmistetaan etteivät sivulliset pääse niihin käsiksi missään vaiheessa. Paperit ja mapit murskataan ja poltetaan siten, ettei niistä jää mitään jäljelle.

Palvelu voidaan mitoittaa kunkin asiakkaan tarpeen mukaisesti, jolloin keräysastioita on aina riittävästi ja tyhjennysväli on sopiva.

 

Haluatko lisätietoja? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää.

Topteam IT Oy

Pasi Liukas
050 473 1203
pasi.liukas@topteam.fi

Tämä artikkeli julkaistiin kategoriassa Ajankohtaista. Tästä voit tallentaa linkin tähän kirjoitukseen.