BMH Technology

Topteamin verkkokaupasta tilatut tarvikkeet jopa seuraavaksi päiväksi. Topteam huolehtii BMH Technologyn laitteista ja toimittaa toimistotarvikkeet.

Topteam toimittaa ja huolehtii BMH Technologyn toimistojen laitteet ja tarvikkeet.

BMH Technology on alansa johtavia energia- ja ympäristöalan järjestelmätoimittajia, joka kehittää, toimittaa ja kunnossapitää materiaalinkäsittelyjärjestelmiä maailmanlaajuisesti. Yhtiön visiona on luoda ratkaisuja, joiden avulla jäte voi syntyä uudelleen raaka-aineina ja uusiutuvana energiana. BMH suunnittelee ja toimittaa laitoksia, laitteita ja elinkaaripalveluita auttaakseen asiakkaitaan keräämään talteen uusiokäytettäviä materiaaleja, vähentääkseen kaatopaikoille läjitettävän jätteen määrää ja vähentääkseen hiilidioksidipäästöjä. Raumalainen BMH toimii Suomessa viidellä paikkakunnalla ja kansainvälisiä toimistoja on Ruotsin lisäksi Puolassa, Kiinassa ja Espanjassa. Yhteistyössä Topteamin kanssa sujuvat IT-asiat ja toimistojen fasilitointi perustarvikkeiden osalta. - Aiemmin tarviketarpeet tarkastettiin meillä Topteamin myyjän kanssa, parin viikon välein. Koronan myötä kohtaamisia rajoitettiin ja meille ehdotettiin tarvikeverkkokaupasta tilaamista. Topteam palvelee asiakkaitaan IT-asioiden lisäksi monipuolisella valikoimalla toimistotarvikkeita, koneita ja kalusteita. - Verkkokaupasta tilaaminen on osoittautunut helpoksi. - Näen tuotevalikoiman ja saatavuuden heti ja toimitus on nopeaa, lähes aina seuraavaksi päiväksi. Pandemian myötä tilausväli on pidentynyt, lisääntyneen etätyöskentelyn vuoksi kuluu lähinnä perustarvikkeita; vihkoja, kyniä, paperitarvikkeita, paperia ym. - Tieto ja dokumentit liikkuvat nykyään paljon sähköisesti, silti tulostuspaperia kuluu edelleen valmistamiemme laitteiden manuaaleihin ja niistä kopioituihin mappeihin. Myös esimerkiksi ruuvipurkainten suunnittelukuvat tulostetaan A1- tai A2-kokoisina ja asennusvalvojalle menee paperiset piirustukset.

Toimistotarvikkeiden lisäksi BMH käyttää Topteamin turvatulostus- ja kokoustekniikkapalveluita.

- Neuvotteluhuoneen esitysjärjestelmä on isoine näyttöine ja kaiuttimineen helppokäyttöinen niin lähi- kuin etätapaamisissakin. Lisäksi käytössä on infotelkkareita, joissa pyörii esimerkiksi kuvia ulkomaisilta messuilta tai sisäistä informaatiota. - Topteamin turvatulostuspalvelu puolestaan huolehtii, että tulostettavat tiedot pysyvät aina suojattuna. Palvelut ovat pelanneet hienosti. Virpi Mäkinen Dokumentoinnin assistentti BMH Technology Oy

Lisää palvelutarinoita

IT-Palvelut

Eupart Oy

Microsoft 365

Laserkeskus Oy

Microsoft 365 Sharepoint

Astora Rakennus Oy

Infonäytöt

Kivikylän Kotipalvaamo Oy

Esitystekniikka

Rauman Lukko

Konesalipalvelut

Hakosalo Oy