fbpx

Uutiset

Topteam innovaatiosetelin palvelutuottajayritykseksi

Topteam on hyväksytty Tekesiltä haettavan innovaatiosetelin palveluntuottajayritykseksi, joka tarkoittaa sitä, että voimme tarjota asiantuntijapalveluita asiakasyrityksillemme, joista aiheutuvia kustannuksia tuki kattaa.

Lyhyesti kuvattuna voimme tarjota yrityksille IT-ympäristön kartoitustyötä, jolla pyritään auttamaan yritystä paremmin ymmärtämään oman ympäristönsä kehityskohteet ja heikkoudet tai vaikkapa järjestelmän muutosvaiheessa ennakoimaan mahdolliset riskitekijät. Kartoituksesta aiheutuvien kulujen kattamiseksi asiakas voi hakea Tekesiltä innovaatiosetelin, jonka arvo on 5000 euroa.

 

Topteam palveluntuottajana

Topteam tarjoaa IT-kartoitusta yrityksille, jotka tarvitsevat ulkopuolisen asiantuntijan lausuntoa, arviota ja testaus- tai mittauspalvelua it-ympäristöstään. Kartoitamme asiakkaan it-ympäristön ja tarkastamme, että se on toimintakykyinen ja asiakkaan vaatimustason ja resurssien mukainen, huomioiden tulevat innovaatiot, kansainväliset muutokset ja tarpeet.

Tarkasteltavat asiat ovat ohjelmistot, palvelimet, palvelimien roolit, tulostusratkaisut, työasemakokoonpanot, nettiliittymät, tietoturvaratkaisut, varmistuspalvelut, neuvotteluhuoneratkaisut. Teemme analyysin miten it-ympäristö toimii ja mitä muutoksia tarvitaan, jotta it-toimintaympäristö toimii muuttuvassa toimintaympäristössä.

 

Mikä on innovaatioseteli?

Innovaatioseteli on Tekesiltä anottava tuki innovaatiotoimintaa käynnistäville, vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk- ja mikroyrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote tai palvelu. Tuen avulla yritys voi mm. hankkia asiantuntijapalveluita tuotteensa tai palvelunsa kehittämiseen, tutkimus- tai mittauspalveluiden asiantuntijalausuntojen hankkimiseen tai innovaatioprojektin valmisteluun.

Rahoituksen suuruus on 5000 eur + alv, eikä tuen saaminen edellytä omarahoitusosuutta. Mikäli hankittu palvelu on arvoltaan tukisummaa suurempi, maksaa yritys ylimenevän osuuden palveluntuottajalle.

 

Kenelle innovaatioseteli sopii?

Innovaatioseteli sopii yritykselle, jolla on tahtotila selvittää, mitä innovaatiotoiminta yritykselle tarkoittaa ja miten se edistää yrityksen liiketoimintaa tai sillä on tuotteeseen tai palveluun liittyvä ongelma, jonka ratkaisemiseen se tarvitsee apua. Tuen avulla voidaan myös hankkia ulkopuolista osaamista kansainvälistä kasvupotentiaalia omaavan tuote- tai palveluidean tai keksinnön kehittämiseen.

Tukea hakevan yrityksen Asiakastiedon Alfa-rating tulee olla vähintään A+, eikä se saa olla saanut muuta Tekesin rahoitusta kuluneen eikä edellisen vuoden aikana, pois lukien energiantuki, Team Finland Exlporer, messuavustus tai AV-alan tuotantokannustintuki.

 

Lisätietoja

Tarkempi kuvaus setelin toiminnasta, mitä edellytyksiä siihen liittyy ja kenelle se sopii löydät suoraan Tekesin sivuilta. Sisäisesti innovaatiosetelistä ja sen käytöstä lisätietoja saat Birgitalta.

, ,
Topteam Turvaa Työsi
Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
Ostoskori

Tiedote 17.3.2020

Estääksemme COVID-19 pandemian etenemistä Topteam IT Oy siirtyi pääsääntöisesti etätyömalliin 13.3.2020 alkaen. Vähentämällä työssä syntyviä kontakteja sekä toteuttamalla tapaamiset etäyhteyksien avulla pyrimme omalta osaltamme kantamaan vastuuta vallitsevasta, hyvin poikkeuksellisesta tilanteesta.

Kaikki toimintomme ja palvelumme jatkuvat normaalisti, mutta tapaamiset pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään ensisijaisesti etäyhteyksien avulla. Yhteyden meihin saat puhelimitse tai sähköpostilla, katso yhteystietomme tästä linkistä.

Mikäli olet asioimassa toimipisteissämme (tapaamiset, tavarantoimitukset tms.), otathan meihin yhteyttä ennen saapumistasi varmistaaksesti tapaamisen etukäteen.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme ymmärryksestä vallitsevia olosuhteita kohtaan!

AJANKOHTAISTA: Lue opaspakettimme etätöihin siirtymisestä tästä linkistä!