Topteam juhlisti 20-vuotista taivaltaan

Alkutaipaleen muistoja monitoimilaitteiden ääreltä.

Vuotta 2016 juhlistettiin tapahtumin Topteamin 20-vuotisen taipaleen kunniaksi. Tapahtumien kohokohdaksi nousi loppusyksystä järjestetty Toptoberfest-juhla, jota päästiin viettämään vasta valmistuneella Rauman uudella konttorilla.

Nykyinen Topteam IT Oy aloitti toimintansa Raumalla Länsi-Suomen toimistokeskuksena vuonna 1996. Tuotevalikoima koostui toimiston koneista ja laitteista, mutta kulmakiven toiminnalle muodosti monitoimilaitteiden myynti ja huolto. Jo pian Satakunnan alueen valloitus jatkui Porin toimipisteen avaamisella ja myös Tampereella aloitti myyntiedustaja. Kumppaniverkoston avulla Topteamin palveluita voitiin jo tarjota koko maan laajuisesti.

Juhlavuoden aattona 2015 Topteam IT Oy laajentui pääkaupunkiseudulle avaamalla toimiston Espoossa. Laajan toimialueensa lisäksi on yrityksen palveluvalikoima kahden vuosikymmenen aikana laajentunut kattamaan kaikki työpaikan infrapalvelut koneista verkkoympäristöihin, toimistotarvikkeista ergonomiaratkaisuihin sekä monipuolisiin asiantuntija- ja suunnittelupalveluihin.

Juhlaillan jo tummuessa alkuyötä kohti, oli mukavaa nähdä Topteamin asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja henkilökunnan viettävän yhteistä juhlahetkeä. Palveluiden ja tuotteiden tulee toki olla ensiluokkaisia, mutta hyvät ja välittömät suhteet asiakkaisiimme on Topteamin keskeisimpiä arvoja.

Kiitos kaikille juhlaan osallistuneille sekä asiakkaillemme että kumppaneillemme näistä vuosista!

, ,
Topteam Turvaa Työsi
Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
Ostoskori