fbpx

Uutiset

Tule tapaamaan Topteamia toimistosi edessä

Business FM RoadShow 17.8. – 12.9.

Topteam IT Oy loikkaa tien päälle ja jalkautuu toimistokeskuksiin pääkaupunkiseudulla elo-syyskuun ajan. RoadShow-rekka pysähtyy pääkaupunkiseudulla yritysten toimipaikkojen eteen alla olevan aikataulun mukaisesti ja luvassa on menevää ohjelmaa sekä mahdollisuus tutustua Topteamin tehokkaisiin ratkaisuihin sujuvamman työnteon turvaamiseksi.

Esittelyssä ovat info-tv sekä etäneuvottelujärjestelmät, neuvottelutilan esitysjärjestelmät, tulostusympäristön ratkaisut, it-tuki ja huoltopalvelut sekä toimiston ergonomiaratkaisut. Lisäksi voit tutustua uuteen toimistotarvikkeiden verkkokauppaamme, josta saat kaikki toimiston tarvikkeet kerralla, nopeasti perille toimitettuna.

 

Tapahtumaohjelmaa radiossa

RoadShow järjestetään yhteystoiminnassa Radio BusinessFM:n kanssa, jonka kautta voit kuunnella livelähetyksiä tapahtumista sekä toimipisteiden yritysten haastatteluja. Tule paikan päälle ja voit myös itse päästä kertomaan yrityksenne kuulumiset suoraan live-lähetykseen! Radio Business FM kuuluu pääkaupunkiseudulla taajuudella 89,7 ja radiota voit kuunnella myös netistä osoitteessa www.businessfm.fi/radio/.

Pvm

Aika

Tapahtumapaikka

17.8. 11 – 17 Innopoli 1, Otaniemi
22.8. 11 – 17 Aviapolis, Vantaa
29.8. 11 – 17 Stella Business Park, Leppävaara
5.9. 11 – 17 Itämerenkatu 5, Helsinki
8.9. 17 – 21 Startup Sauna, AaltoEs Kiuas Demoday
12.9. 11 – 17 Innopoli 2, Otaniemi

 

Poikkea kahville tai virvokkeelle

Tapahtumaan osallistuminen ei voisi olla helpompaa, astu ulos toimipisteestäsi ja olet perillä! Ota hyöty irti ja astele rohkeasti rekan luokse, ohjelman lisäksi tarjoamme kahvia ja virvoikkeita. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja ohjelmaa on päivisin klo 11 – 17.

Topteam Turvaa Työsi
Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
Ostoskori