fbpx
lavistaja

YRITYSTUOTTEIDEN VERKKOKAUPPA

Topteamin yritysverkkokaupasta saatte kaiken toimistoon yhdestä osoitteesta. Laajasta valikoimasta saatte toimiston pientarvikkeet ja työvälineet, koneet ja laitteet, kalusteet ja kahviotarvikkeet sekä siivous- ja hygieniatuotteet. Jopa seuraavaksi työpäiväksi toimitettuna.

ONKO SINULLA JO KÄYTTÄJÄTUNNUKSET?

Topteam yritysverkkokauppa

Tarjoamme yrityksille tehokkaan tavan hoitaa toimiston tarviketäydennykset – helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Saatte kaikki toimiston tarvikkeet, koneet, kalusteet sekä paljon muuta perille saakka toimitettuna, jopa seuravaksi työpäiväksi.

 

Verkkokaupan käyttö edellyttää asiakassopimuksen tekemistä Topteam IT Oy:n kanssa, jossa sovitaan mm. tilausten jälkilaskutusehdoista. Kun sopimus on tehty, toimitamme teille kirjautumistunnukset verkkokauppaan.

 

Voit rekisteröityä käyttäjäksi täyttämällä oheisen kaavakkeen, jolloin myyntimme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös ottaa yhteyttä myyntipalveluumme numerossa 020 144 1188 (arkisin. 8 – 16).

Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Puhelin
Yritys
Y-tunnus
Katuosoite
Postinumero
Paikkakunta

Topteam Turvaa Työsi
Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
Ostoskori