Uutiset

VTT testasi: Genano tappaa 99,999% koronaviruksista

Patentoitu Genano®-teknologia eliminoi virukset, bakteerit ja kaikki muut eloperäiset mikrobit sisäilmasta

Alunperin sairaaloiden ilmanpuhdistukseen ja eristystilakäyttöön suunnitellut Gerano-ilmanpuhdistimet ovat käytössä ympäri maailmaa taistelussa viruksia vastaan. Tuote tarjoaa ratkaisun terveydenhuollon lisäksi kaiken kokoisiin julkisiin ja kaupallisiin tiloihin ja nykyisin kokemusta on yli 10 000 laiteasennuksesta ympäri maailman viimeisen 20 vuoden ajalta, jo MERS-epidemian ajalta.

Genanon tehoa on viimeksi tutkittu VTT:n toimesta, jonka 10.11.2020 julkaistun raportin perusteella voidaan todeta Genanon tappavan koronaviruksen 99,999 % tehokkuudella. Testi suoritettiin käyttämällä Genanon 5250M-ilmanpuhdistuslaitetta 30 m2:n testaustilassa, jonka ilma saastutettiin mikrobeilla ja vertaamalla ilman puhtauden muutoksia ajassa puhdistettuna ja puhdistamattomana.

Innovatiivinen ilmanpuhdistusratkaisu henkilökunnan ja asiakkaiden suojaamiseksi COVID-19-virusta vastaan

Laaja kansainvälisten virologien joukko sekä WHO (Maailman terveysjärjestö) varoittavat COVID-19-viruksen kyvystä levitä ilman välityksellä. Kun aivastamme, yskimme tai jopa puhumme ja hengitämme, päästämme ilmaan pisaroiden lisäksi aerosoleja, joiden mukana virukset voivat kantautua pitkiä matkoja ja säilyä ilmassa jopa tunteja.

Genano-ilmanpuhdistimien avulla suurempiakin tiloja voidaan puhdistaa haitallisista mikrobeista, jonka avulla tilassa tapahtuvaa tartuntariskiä voidaan merkittävästi pienentää.

 

Tutustu laitteisiin sekä ratkaisun tuomiin etuihin tästä linkistä.

 

Lataa VTT:n tutkimus tästä linkistä.

,
Topteam Turvaa Työsi
Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
Ostoskori