Topteam IT:lle on myönnetty arvostettu Avainlippu-merkki. Tämä merkki kertoo sitoutumisestamme tarjota korkealaatuisia palveluita, jotka perustuvat suomalaiseen työhön ja osaamiseen.

Avainlippu-merkki myönnetään yrityksille, jotka täyttävät tiukat laatukriteerit ja sitoutuvat edistämään suomalaista työtä. Se on symboli luottamuksesta ja laadusta, joka auttaa kuluttajia tunnistamaan yritykset, joiden tuotteet ja palvelut ovat tuotettu Suomessa ja suomalaisella ammattitaidolla.

Avainlippu myönnettiin G30-ketjulle, jonka jäsenyritys Topteam IT on. Meille tämä merkki on osoitus siitä, että olemme tehneet pitkäjänteistä työtä tarjotaksemme parhaita mahdollisia palveluita asiakkaillemme. Se vahvistaa sitoutumisemme laatuun, vastuullisuuteen ja paikallisen talouden tukemiseen.

Topteam IT Oy on aina panostanut suomalaiseen työvoimaan ja osaamiseen. Meillä on tiimi kokeneita ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Avainlippu-merkki heijastaa tätä sitoutumista ja antaa asiakkaillemme varmuuden siitä, että he voivat luottaa meihin oman liiketoimintansa tukemisessa.

Avainlippu-merkin saaminen ei ole itsestäänselvyys. Se vaatii yritykseltä sitoutumista ja jatkuvaa pyrkimystä ylläpitää korkeaa laatua, jonka varmistamiseksi Topteam IT on myös ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 27001 sertifioitu yritys. Olemme ylpeitä siitä, että olemme täyttäneet nämä vaatimukset ja saavuttaneet tämän arvostetun merkin ja se kannustaa meitä entistä enemmän kehittämään palveluitamme ja etsimään uusia tapoja tarjota lisäarvoa asiakkaillemme.

Avainlippu-merkki on meille kunniatehtävä ja vastuu. Se on merkki siitä, että voit luottaa Topteam IT Oy:hyn, kun tarvitset luotettavaa IT-kumppania liiketoimintasi tueksi.

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme ja olemaan osa menestyksekästä tarinaamme!